IconIconIconIcon
Banner
Banner

Kako iskati

Glavna stran vam ponuja tedenske promocije, akcije in novosti.

Iščete pa lahko na več načinov.

 

1. Iskanje artikla s pomočjo menija na levi strani


V meniju na levi strani izberete način označevanja. Če je pred besedo puščica pomeni, da ima ta skupina na izbiro tudi podstrani (npr. › Etiketiranje / označevanje).
Ko izberete način označevanja, se vam pojavijo vsi artikli iz te skupine. V meniju na levi strani pa so se vam pod izbrano skupino pojavile podskupine (npr. Pištole, Igle, Splinte - standard, Splinte - fine,...). Za lažje iskanje željenega artikla lahko na levi strani izberete še podskupino (npr. Splinte - standard).

 

 

Sedaj so se vem pojavili vsi artikli iz podskupine (vse standard splinte). Naslednja delitev podstrani tako poteka po vrstah standard splint: ekonomične, blue box, kljukaste itd. Ob kliku na te podskupine se bo izbor artiklov popolnoma zožil: tako se vam bodo pojavile npr. le ekonomične splinte.

 

 

Ko ste našli željeni artikel, lahko:
spreminjate količino s klikanjem na puščici (klik na › povečuje količino, klik na ‹ zmanjšuje količino) prenesete artikel v vašo košarico s klikom na naziv artikla bolj natančno preberete vse potrebne informacije, ogledate galerijo slik tega artikla in spodaj pregledate sorodne artikle iz te skupine oziroma kaj priporočamo.

 

 

Pri nekaterih artiklih vam ponujamo tudi količinske popuste, ki so navedeni pod ceno artikla. S klikom na procent popusta, se vam pripadajoča količina artiklov avtomatsko prenese v vašo košarico.

 

 

2. Hitro iskanje. Kaj bi radi označevali, etiketirali ali pakirali?


Na naši strani imate na razpolago iskalnik, ki se nahaja na sredini strani nad zgornjim banerjem. V iskalnik napišite kaj označujete in mi vam bomo ponudili najboljšo rešitev za vas.

 

Primer: Če ste proizvajalec nogavic in želite označevati oz. pakirati nogavice napišite v Iskalnik: nogavice. Pritisnite "Enter" ali kliknite na › in program vam bo ponudil najboljši način etiketiranja. Seveda je tukaj pomembno kakšne materiale uporabljate (bombaž, svila, usnje...) saj se po tem razlikujejo tudi programi označevanja.

 

Niste našli to kar ste iskali oziroma iščete rešitve pri označevanju?


Pišite nam ali nas pokličite, in pomagali vam bomo.


VAŠA KOŠARICA
Štular plus
Štular plus
DOSTAVA:  0,00 €
Štular plus
DDV (22%):  0,00 €
Štular plus
ZA PLAČILO:  0,00 €
Štular plus
PREGLEJ KOŠARICO
Banner
Banner
Banner