IconIconIconIcon
Banner
Banner

Pakiranje nogavic Banok XL

 

BANOK 503 XL

PIŠTOLA ZA PAKIRANJE IN ETIKETIRANJE PAROV NOGAVIC

 

            

Banok je prestižna japonska znamka, ki s svojim inovativnem dizajnu in vrhunsko kvaliteto dokazuje, da ji v segmentu etiketiranja oziroma pakiranja nogavic večih parov, nima zamenjave. Uporablja se predvsem tam, kjer pomembna visoka produktivnost.

 

Banok model 503 XL uporablja dovršen mehanizem sprožilca, ki kljub težkim opravilom ne pozna zastojev, zatikanj, itd. Oblika in vodljivost pištole za etiketiranje, označevanje in pakiranje nogavic je ergonomska in enostavna ter kljub uporabi v polnem delovnem času, ne predstavlja napora.

   
                              
 

 

      
                                        

POPOLEN SPROŽILEC!  MAX: 2.000 PAROV DNEVNO

Poleg vrhunske kvalitete izdelka je potrebno povdariti, da pištola za pakiranje XL503 uporablja dolgo, tanko in fino iglo, ki je narejena s švicarsko dovršenostjo in natančnostjo. RAvno zaradi te jeklene dolge, tanke in fine igle daje pištoli za etiketiranje nogavic Banok prednost. Brez težav se lahko pakira in etiketira več parov nogavic (XL).

 

 

 

JEKLENA IGLA - BREZ POŠKODB MATERIALA NOGAVIC IN VISOKA PRODUKTIVNOST

 

Ker je igla fina, ne bo poškodovala nogavic oziroma materiala. Narejena je iz jekla, kar daje igli moč, trpežnost in žilavost.

Zaradi dolžine igel lahko brezskrbo etiketirate oziroma pakirate tudi 5 parov nogavic.

 

Za več informacij >>več

 

VAŠA KOŠARICA
Štular plus
Štular plus
DOSTAVA:  0,00 €
Štular plus
DDV (22%):  0,00 €
Štular plus
ZA PLAČILO:  0,00 €
Štular plus
PREGLEJ KOŠARICO
Banner
Banner
Banner